Početna / Istaknuto / Sean Penn najavljuje veliki intervju sa Tomislavom Karamarkom.

Sean Penn najavljuje veliki intervju sa Tomislavom Karamarkom.

karamarko

Nakon što je objavljen veliki intervju Sean Penna sa barunom droge El Chapom –Joaquin El Chapo Guzman– okupljeni novinari upitali su poznatog glumca ima li u planu intervjuirati još neke poznate kriminalce, na što im je Sean Penn odgovorio da je već u kontaktu sa nekima, ali da je najdalje u dogovorima za intervju otišao sa Tomislavom Karamarkom iz Hrvatske.

Pennov intervju s Guzmanom, koji je do sada dva puta bježao iz maksimalno osiguranih zatvora u Meksiku, objavljen je kasno u subotu navečer na internetskoj stranici američkog magazina Rolling Stone, a meksičke vlasti znale su za sastanak Penna, Guzmana i meksičke glumice Kate del Castillo koji je održan u oktobru i pratile su kretanje američkog glumca, što im je pomoglo da otkriju ranč gdje se krio narkobos, navela su dva izvora iz meksičke Vlade.

Tragom ove informacije upitali smo Sean Penna da li to znači da će i Karamarko biti uhićen nakon intervjua obzirom da je duboko umješan u aferu Soboli, a također ga se povezuje sa raznim špijunskim aferama, pa čak i ubojstvom Ivane Hodak, ali Sean Penn je bio prilično tajnovit i samo je rekao da nije upoznat sa nikakvim uhićenjima.

Na novinarsko pitanje “da li se sad osjeća kao druker”, obzirom da je nakon njegovog “intervjua” sa El Chapom isti i uhićen…Penn je odgovorio da se ne osjeća kao druker i da je samo radio svoj posao.
Ipak novinari nisu odustajali i pitali su Penna zašto nije radio takve intervjue dok mu je kokain virio iz nosa, ali poznati glumac nije odgovorio na ovo pitanje i samo je rekao “vidimo se u Hrvatskoj”.

 

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Tuđman, Ahmići, Mostar

Propuštena prilika za početak procesa pročišćenja

Nakon svih zala koje je HDZ predvođen Tuđmanom učinio Hrvatskoj uništavajući je širenjem mržnje, ratom …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

thirteen − 1 =