Početna / Istaknuto / SENZACIONALNO: Mamić kupio NK Jedinstvo Donja Mala i na dva mjeseca angažirao Drogbu i Pirla!

SENZACIONALNO: Mamić kupio NK Jedinstvo Donja Mala i na dva mjeseca angažirao Drogbu i Pirla!

mamić

 

Uz povike “sve vas nabijem na k***c”, Mamić je napokon pokupio sve svoje stvari iz Dinama i najavio senzacionalan povratak u nogomet!

Kupio je NK Jedinstvo iz Donje Male, gdje namjerava sagraditi stadion, oformiti stručan tim i stvoriti ekipu koja će u dogledno vrijeme igrati Ligu prvaka!

Dosta mu je, kako kaže,  izdajnika iz HNS-a, da ga j**u vucibatine i lažovi, da mu u Zagrebu ne žele napraviti novi stadion, da ga nazivaju lopovom, da ga mrze navijači i govore kako kupuje utakmice, kako reketari svoje igrače. Sada želi pokazati svima da on svojom lovom može napraviti i stadion, i plaćati igrače i ući u naprestižnije natjecanje kao prvak Hrvatske sa NK Jedinstvom iz Donje Male.

Kako bi pokazao da ima vrlo ozbiljne namjere, na dva mjeseca je angažirao Didiera Drogbu i Andrea Pirla, dva planetarno popularna nogometaša u poznijim danima igračke karijere, sve zbog, kako kaže, popularizacije nogometa u Donjoj Maloj i predstavljanja nove ekipe NK Jedinstva.

Ugovori su potpisani jutros, a potom su Mamić, Drogba i Pirlo oduševljeno iscrtavali bijele linije po igralištu Donje Male.

 


Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Igra (valjda) počinje, ishod neizvjestan

  Ne znam zašto se izbjegava reći da je Ivica Todorić, gradeći „Agrokor“ kako ga …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

fifteen − six =