Početna / Istaknuto / SENZACIONALNO: Princ Charles predložio da postane hrvatski kralj!

SENZACIONALNO: Princ Charles predložio da postane hrvatski kralj!

charlespismo

 

 

Nakon posjete Hrvatskoj princ Charles i vojvotkinja Camilla predsjedničkom uredu i Vladi RH su uputili pismo zahvale u kojem predlažu nešto zaista neobično i senzacionalno. Kako doznajemo iz vrlo povjerljivih izvora, princ Charles predlaže da ga Republika Hrvatska okruni i prizna za svog kralja, na obostranu korist i zadovoljstvo. Ideja mu je navodno sinula u toku posjete dok je uviđao kako nam se interesi gotovo savršeno podudaraju. Na Pantovčaku i u Vladi RH prijedlog je izazvao oduševljenje, ali i problem. Kako tvrdi naš povjerljivi izvor, u pismu stoji kako će isti prijedlog poslati i uredu srbijanskog predsjednika te Vladi RS. Kako je navedeno u pismu, to bi znatno smanjilo troškove obje države, a kreditni rejtinzi bi nam se rapidno povećali.

Princ od Walesa je u obrazloženju naveo da Hrvatska ima kraljevsku tradiciju još od stoljeća sedmog, ali nikako nije imala sreću s kraljevima; uglavnom su bili razbojnici i hohštapleri, većina nas je izdala, a neke smo izdali mi. Slično je bilo i u Srbiji, naročito s Karađorđevićima. Budući da njega Kraljica Majka baš i ne voli previše, te da ga u Engleskoj gotovo svi brutalno ismijavaju, Charles misli kako nikada neće postati britanski kralj. Ali zato tvrdi da bi mu ova posjeta Balkanu mogla promijeniti život.

 

charles

 

Naveo je kako za hrvatsko-srpskog kralja ima sve potrebne predispozicije; oštroumnost, inteligenciju, snalažljivost, pripada kraljevskoj obitelji i potrebni maniri su mu najmanji problem, a kod nas je takvog čovjeka vrlo teško pronaći.

Budući da je hrvatski premijer već ionako sluga britanske krune i angloameričkih interesa, Charles smatra da je ovo vrlo logičan nastavak. Kako predlaže, engleski bi se uveo kao drugi službeni jezik.

Zauzvrat ne traži ništa osim ergele u Đakovu, te za kraljevski grad predaže Đakovo, jer prosvjetitelj Strossmayer je izabrao taj grad za kulturno sjedište, a nije to napravio napamet.

Na dužnost je spreman stupiti odmah. Vjeruje kako u Saboru ima dovoljno pametnih ljudi koji su spremni napraviti taj veliki korak i zemlju izvesti iz feudalno-libertarijanskog mraka u svjetlo robovlasništva i služenja Kruni!

Odgovor predsjednice i Vlade RH očekuje se sutra u popodnevnim satima. Kažu da bi odgovorili odmah, ali Nacionalno vijeće Mosta večeras mora razmatrati odgovor te ga sutra prije uručivanja ovjeriti kod javnog bilježnika.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Tuđman, Ahmići, Mostar

Propuštena prilika za početak procesa pročišćenja

Nakon svih zala koje je HDZ predvođen Tuđmanom učinio Hrvatskoj uništavajući je širenjem mržnje, ratom …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

one + 15 =