Početna / Istaknuto / Skandal u raju, Bog otkazao Uskrs zbog Marijane Petir, a Isus do daljnjega ostaje u pećini.

Skandal u raju, Bog otkazao Uskrs zbog Marijane Petir, a Isus do daljnjega ostaje u pećini.

petir

Nakon skandalozne čestitke Marijane Petir Bog je odlučio da se Uskrs ove godine neće slaviti i da će Isus do daljnjega ostati u pećini. Ovu vijest dobili smo od kolege koji se pomolio i kojem se direktno obratio glavom i bradom Svevišnji. Naime, kolega je poželio upitati Boga da li je moguće da je On stvorio Marijanu Petir na svoju sliku i priliku i kako je moguće da mu se potkrala takva greška dok ju je stvarao.
Svevišnji se obratio kolegi, a redakcija KontraPortala ekskluzivno vam prenosi izjavu Boga…

“Prije svega primite moju iskrenu ispriku povodom Marijane Petir i nadam se da ćete razumjeti moju odluku o otkazivanju Uskrsa. Radi se o tome da je krajnje neprimjereno da bilo tko od vjernika slavi Uskrs u isto vrijeme kao i Marijana Petir, to nema nikakvog smisla. Osim toga, kad je Isus čuo šta je Marijana Petir napisala na twitteru od sramote ne želi izaći iz pećine, a bez Isusa ni nema Uskrsa, to je tako logično. Uzalud sam ga pokušavao nagovoriti da izađe i da uskrsne, ali on je odlučan u svojoj namjeri da ove godine ne uskrsne, kaže da je izjava Marijane Petir kap koja je prelila čašu. Teško nam je i u isto vrijeme jako žao zbog ovakvih incidenata, diljem planete vjernici će biti zakinuti za najvažniji kršćanski blagdan samo zato što sam stvorio Marijanu Petir.
Ozbiljno razmišljam da podnesem neopozivu ostavku jer ovo više nema smisla. Prvo sam zajebao sa biskupima, onda sa Iličićem, zatim sa Markićkom, ali baš da ovako zajebem to nisam sanjao ni u najluđim snovima”…poručuje Bog

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

12 − one =