Početna / Dnevni Komentar / Smrt narodu – sloboda fašizmu!

Smrt narodu – sloboda fašizmu!

 

smrt_1

 

Piše: Dušan Jakovljević Jafok

 

Pitanje za odgovor: O čemu se ovde radi? Ili šta se to sa nama dešava?

Najpre su se narodi bivše nam države okupili da bi uništili (svako svog) zajedničkog neprijatelja. Lišili se lepog života u velikoj kući zarad još lepšeg, u sopstvenom podrumu.
Ok, nekom je tako bolje.

Što više mrzimo komšiju i dojučerašnjeg prijatelja, brata, više ćemo se voleti!
Neka tako bude, rekli su pametni i sklonili se u stranu. Valjda da se ne bi našli na putu kojim tenk za bolji život juri trideset na sat. Onda je to prošlo, navikli smo se na svoje podrumčiće i lepo nam.
S vremena na vreme čujemo kako se neko nakašlje ili prdne u komšijskom podrumu, pa nam nekako milo.
Sve se nadamo, pogušiće se, pa bismo mogli malčice i da pomerimo zid. Inače ga nismo ni malterisali, nismo imali love, pa se lako pomera. E, onda nam je zafalilo neprijatelja i mržnje, pa smo počeli da mrzimo svoje bližnje – roditelje, familiju, decu… Decu?! Da, decu! Naša deca su naši najveći neprijatelji! Oni nam pojedu sve pare, troše ih čak i na lekove! I počeli smo brzom brzinom da cepamo stare fotografije, bacamo stari nakit i odlikovanja, zaziđujemo ono malo prozora… sipamo im kiselinu u krevet, trujemo im vodu, sipamo naftu u gaće… sve je to za njihovo dobro, razmišljamo glasno, samo da što pre pobegnu iz ovog klozeta.
Da ostanemo sami, što pre i izumremo ponosno. Svoji na svome.

I, onda, u tom cilju preduzmimo hitne i brze akcije: posecimo sve hrastove! i sva ostala drveća! polivajmo njive bojnim otrovima, da nikad ništa ne izraste na njima! Skinimo sve filtere sa ono malo fabrika i elektrana! Razbacajmo svo đubre i sve otrove po kući! Izbušimo sva polja i svo more, a jezera pretvorimo u rezervoare za naftu! Donesimo radioaktivni otpad celog sveta, mi ćemo mu biti najbolji čuvari!
I na kraju, ponosno i puna srca, nacionalno o(ne)svešćeni i u šampionskom transu možemo lagano u pizdu materinu! Svako u svoju, predvođeni najsposobnijim među nama!
Onima koji su imali muda da nam pokažu da su uspeli da dosanjaju naše hiljadugodišnje, tisućletne i ostalo snove! Živeli najbolji sinovi i kćeri nove Sulude Frustrirane Razmonitarne Jeboslavije!
Smrt narodu – sloboda fašizmu!

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Dok jedna baba kroči drumom, druga gluma šumom

  …a didaci se na pragu veleizdaje probijaju kroz neprohodne šikare korupcije Ili je to …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

twelve − 6 =