Početna / Istaknuto / ŠOK I NEVJERICA: Orjunaši bakljama skrenuli pažnju i obojali Eiffelov toranj u jugoslavensku trobojnicu!

ŠOK I NEVJERICA: Orjunaši bakljama skrenuli pažnju i obojali Eiffelov toranj u jugoslavensku trobojnicu!

toranj22

 

Šok i nevjerica zavladali su Parizom! Dok su oči čitave hrvatske i svjetske javnosti bile uprte u mučne događaje na utakmici Hrvatske i Češke, a hrvatski navijači zauzeti navijanjem i raspravama, Orjunaši su bržebolje mučki hashtagirali Eiffelov toranj koji je, prema izjavama očevidaca, nakratko obojan u jugoslavensku trobojnicu sa zvijezdom petokrakom!

Predsjednica je ponovo bila šokirana i razbješnjelo je poručila: “Vatrenima još jednom čestitam! Bravo i za domoljubne hrvatske navijače. Međutim, ovo što se sinoć desilo s Eiffelovim tornjem prevršilo je svaku mjeru. Stoga Orjunašima poručujem: sramite se! Odgovarat ćete za ovo! Baklje i svastiku bi vam možda nekako i oprostili, ali ovo nećemo!”

Istraga je u tijeku. Prema tvrdnjama našeg insajdera, sužava se krug sumnjivih i uskoro će biti uhićeni organizatori ovog nemilog incidenta. Kako doznajemo, policija je već privela neke Orjunaše otprije poznate i glavni počinitelji sa stadiona samo što nisu uhvaćeni. Kod dvojice su u ruksaku pronađene jugoslavenske zastavice, nekoliko bedževa s likom kralja Aleksandra te nekoliko brošura pod naslovom “Svi smo mi ORJUNA”

#CRO

 


Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Mržnja prema boljoj prošlosti

Postoje mnoge nelogičnosti u vremenu i prostoru kojem živimo. Političke stranke i gospodarsko-društveni sustav su …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two × two =