Početna / Istaknuto / Šokantna izjava Kolinde Grabar Kitarović…”Ja sam se samo šalila, ja uopće nisam predsjednica”

Šokantna izjava Kolinde Grabar Kitarović…”Ja sam se samo šalila, ja uopće nisam predsjednica”

kolinda

Nakon sporne izjave na svom fejsbuk profilu i objašnjenja da se samo malo šalila, Kolinda Grabar Kitarović ponovo je šokirala javnost novom izjavom da ona uopće nije predsjednica i da se samo šalila kad je polagala zakletvu.

“Na posljednje ispade premijera Milanovića ne možete odgovoriti nikako drukčije nego ironijom. To sam učinila i kad sam se kandidirala za predsjednicu i nekim čudom dobila izbore. Naravno da nije to bila ozbiljna kampanja nego obično nacionalističko huškanje, ja nemam Ustavne ovlasti i upravo to želim reći javnosti, a kada sam polagala zakletvu onda sam lijevom rukom držala prekrižene prste u formi fige tako da je predsjednička zakletva ustvari nevažeća i ja praktički nisam predsjednica.”…poručuje Kolinda Grabar Kitarović.

Na novinarsko pitanje da li je i ova izjava šala, KGK je odgovorila da će nam to reći tek kad reagira netko iz vlade.
“Nema smisla da prije vremena otkrijem šegu i foru iz šege jer kakva je to šala-šega ako vi unaprijed znate rezultat, tko će se pobogu smijati mojim šalama ako odmah kažem da se šalim.”…zaključuje KGK.

Nakon kratke izjave za medije KGK je pozdravila prisutne i krenula prema izlazu, a novinari su se krenuli spremati, da bi za trenutak KGK opet rekla da se šali i da ima još jednu izjavu.
Okupljeni novinari su brže bolje počeli vaditi diktafone, a snimatelji paliti kamere da bi na to KGK opet rekla da se samo šalila i da ipak ide.
Zatim su novinari ponovo počeli spremati opremu, a KGK je opet na trenutak ušla u prostoriju i rekla je da se ovaj puta ne šali i da sad ide, ali za ozbiljno i da je samo došla po penkalo koje je zaboravila.
Jedan mladi kolega je priupitao da li je i to šala, a KGK se nasmijala i rekla da je, na što su se okupljeni novinari gledali u čudu.
Konferencija je još u tijeku i šale frcaju na sve strane.

 

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

8 − four =