Početna / Istaknuto / ŠOKANTNO: Klepetan i Malena se žestoko posvađali, letjelo perje, intervenirali i susjedi!

ŠOKANTNO: Klepetan i Malena se žestoko posvađali, letjelo perje, intervenirali i susjedi!

klepetan1111

 

Jutros oko deset sati izbila je velika svađa najpoznatijeg hrvatskog selebriti-životinjskog para. Kako doznajemo, iz gnijezda Klepetana i Malene susjedi su najprije začuli klepetanje i glasno šuštanje slame. Potom je, prema tvrdnjama nekoliko osoba iz susjedstva, došlo i do fizičkog obračuna, nakon čega je Klepetan odletio u nepoznatom pravcu.

Navodno je sve počelo kad je Klepetan uočio dva nepoznata pera u gnijezdu te optužio Malenu za nevjeru. No, to je bio tek uvod u šokantan nastavak svađe; Klepetan se predvečer vratio u gnijezdo u vidno alkoholiziranom stanju. Glasno je klepetao i psovao, a onda je počela prava drama; nasrnuo je na Malenu i uz glasne povike “Ku*vo, varaš me s drugim rodanima” počeo razbacivati slamu po gnijezdu. Malena je zapomagala i pozivala susjede u pomoć. Nakon toga se Klepetan udaljio na obližnji stup na kojemu je, prema informacijama koje trenutno imamo, još uvijek.

“Ovo se zaista nisam nadala. Sve je bilo u redu dok on nije vidio ta prokleta dva pera. Nemam pojma odakle su. U naše gnijezdo dolazila je susjeda i moje dvije prijateljice i valjda je od njih, ali on je pobjesnio i nije mi vjerovao. Svašta sam do sada trpjela, ali preko ovoga ne mogu prijeći. Znala sam i za njegove izlete na Gibraltaru dok je sa društvom migrirao, sve mi je rekla jedna prijateljica, i ništa mu nisam predbacivala, ali nakon ovoga on za mene više ne postoji”, rezignirano i sa suzama u očima rekla nam je Malena.

Klepetan nije bio raspoložen za razgovor. Pokušali smo dobiti njegovu izjavu, ali kad smo se približili stupu dočekala nas je salva uvreda i prijetnji još uvijek vidno alkoholiziranog i agresivnog Klepetana; “Majku vam je*em novinarsku, i vi ste stali na stranu one ku*ve!? Marš odakle ste i došli”, derao se na sav glas.

Prema najnovijim informacijama, Hrvatsko nacionalno etičko sudište dalo je punu podršku Klepetanu i osudilo neprimjerno ponašanje Malene.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

twenty − 1 =