Početna / Istaknuto / Šokantno otkriće genetičara. Sva djeca rođena poslije ’45. u direktnom su srodstvu sa drugom Titom.

Šokantno otkriće genetičara. Sva djeca rođena poslije ’45. u direktnom su srodstvu sa drugom Titom.

tito1

Tim pakistanskih i američkih znanstvenika sa instituta Massachusetts Institute of Technology u Massachusettsu došao je do nevjerovatnog otkrića u kojem se tvrdi, kako je više od 97 % stanovnika sa prostora bivše Jugoslavije u krvnom srodstvu sa Josipom Brozom Titom.

vantjelesna-oplodnjaKako piše poznati američki časopis DeGeneris…
“Očito se ovdje radi o komunističkom sustavu koji je desetljećima putem ginekologa tajno oplođivao žene sjemenom Josipa Broza Tita, a rezultat takve genetske senzacije kojom je obuhvaćena čitava Jugoslavija ponudio je čitav niz odgovora koji se tiču genetskog, ali i kulturološkog određenja Hrvata, Srba, Bošnjaka, Slovenaca, Crnogoraca i Makedonaca.”

Paul Kitt Debuche, inače znanstvenik francuskog porijekla rekao je kako ga ne čude ovakve vijesti jer je nadaleko poznato pravo prve bračne noći (od lat. jus primae noctis), poznato i pod francuskim nazivom droit du seigneur (gospodarevo pravo), a kako je na prostorima bivše Jugoslavije desetljećima vladao komunistički režim ovakvo znanstveno otkriće uopće ga ne čudi.

Do otkrića smo došli posve slučajno. Naime, sustavnim praćenjem anomalija u dvostrukoj spiralnoj zavojnici došli smo do y199321595177563nevjerovatno preciznih poklapanja na više od 2000 uzoraka DNK-a materijala. Tada nam se upalila lampica i pomislili smo da ovo ne može biti slučajnost. Nakon što smo poslali upit najpoznatijim bolnicama u Srbiji i Hrvatskoj da nam dostave preslike kartona porodilja iz vremena kada su naši ispitanici rođeni, naišli smo na otpor i odbijanje jedne normalne suradnje između znanstvene i medicinske ustanove. To nas je začudilo, jer nam nije bilo jasno tko ne bi želio saznati tko mu je bio otac ili djeda, a pogotovo ako se radi o takvoj veličini kao što je bio Josip Broz Tito. Inače, istraživanje je provedeno u sklopu međunarodne znanstvene tribine pod nazivom “Who’s your daddy“. Nakon što smo se obratili američkoj administraciji za pomoć javili su nam se osobno premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i svesrdno nam ponudili svoju pomoć. Odgovor iz bolnice Sv. Duh u Zagrebu i VMA u Beogradu nismo dugo čekali i naše sumnje su potvrđene. U zapečaćenim ginekološkim kartonima koje je godinama skrivala UDBA jasno je vidljivo da su žene prolazile postupak umjetne oplodnje i da su sve redom oplođene uzorcima sjemena Josipa Broza Tita. Za sada smo ispitivanje proveli samo na rođenima od 1945. do 1979. godine, ali istraživanje nije do kraja završeno jer rezultat ovog otkrića osim što nudi mnoge odgovore također i otvara mnoga pitanja. Bez ikakve dileme možemo zaključiti da je napokon riješeno pitanje oca nacije u svim bivšim jugoslavenskim  republikama“…piše Paul Kitt Debuche.

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ustaško-revijalna komponenta proslave Oluje izmještena iz Knina u Slunj

  I dok su prošle godine u Kninu službeno Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

4 + 10 =