Početna / Istaknuto / Šokantno: Za Novu godinu u Hrvatsku i regiju stiže El Nino, tsunami i temperature ispod – 45! Sumnja se i na djelovanje HAARP-a?!

Šokantno: Za Novu godinu u Hrvatsku i regiju stiže El Nino, tsunami i temperature ispod – 45! Sumnja se i na djelovanje HAARP-a?!

el nino2

 

Prema brojnim satelitskim snimkama, prognozama svjetskih meteorologa, seizmologa, helioseizmologa i oceanografa, te trenutnog stanja na terenu, Svjetska meteorološka organizacija je za područje Sredozemlja, a posebice Hrvatske i regije oglasila CRVENI alarm prvog stupnja! Sredozemni El Nino ( kolokvijalno nazvan Bruce Lee ), praćen jakim, ledenim vjetrom koji će u drugoj fazi izazvati tsunami, upravo je u fazi formiranja i kreće prema sjevernom Jadranu.

Iako NASA te informacije još ne želi potvrditi, brojni nezavisni svjetski stručnjaci helioseizmologije sumnjaju da je, uz nesvakidašnje djelovanje Sunca – naročito u kronosferi, upravo HAARP sustav uzrok stvaranja ove kataklizmičke pojave.

 

el nino1

 

Ovaj El Nino mogao bi biti među najsnažnijima u evropskoj povijesti zbog nevjerojatne topline u ključnim dijelovima Sredozemlja u posljednja tri mjeseca. Bruce Lee bi mogao konkurirati američkim El Ninima iz perioda 1997-1998. godine, ali uz znatnije niže temperature i povišenu razinu mora, a to je, kako tvrde eminentni stručnjaci, moglo biti prouzročeno jedino djelovanjem HAARP-a. Navodno je iz atmosfere emitirana zraka desete kategorije što se tumači kao neuspjeli pokušaj ataka na određena područja u Siriji i Rusiji. Došlo je do takozvanog „povratnog udara Žutog patuljka“ i koncentrirane zrake su se sa Sunca sručile u Sredozemno more s vektorom pravca kroz Srbiju i Rumunjsku dalje prema istočnoj Evropi.

 

el nino srbija

 

Stoga je u Beogradu već jutros montiran HAARP eliminator „Miloš Obrenović“, uređaj koji preusmjerava i umiruje djelovanje HAARP-a i na području Srbije za sada nije primjećeno ništa neobično osim laganog, hladnog povjetarca iz smjera jugoistoka.

Iako još nema službenih potvrda o povišenoj razini mora, u Splitu se već žurno rade zečji nasipi jer se tsunami očekuje prekosutra u popodnevnim satima.

 

Split, 31.12.2015.5:30pm
Split, 31.12.2015.5:30pm

 

 

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Jure Francetić i antifašizam – oksimoron

  Za nekoliko dana, točnije 3.7. navršava se 105 godina od rođenja Jure Francetića, ustaškog …

Jedan komentar

  1. Ovo je vijest dostojna Zrinke K. 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

five + 10 =