Početna / Istaknuto / Španjolci predali utakmicu Hrvatima. Kažu da ne mogu igrati protiv Boga.

Španjolci predali utakmicu Hrvatima. Kažu da ne mogu igrati protiv Boga.

rukomet

Prijelomna vijest: Izbornik Španjolske rukometne reprezentacije nazvao Željka Babića i unaprijed predao meč jer njegovi igrači ne žele igrati protiv Isusa. Po završetku rukometne utakmice europskog prvenstva u Krakovu između reprezentacija Poljske i Hrvatske, a u kojoj je Hrvatska slavila rezultatom 37:23, izbornik Željko Babić dao je izjavu u kojoj pobjedu pripisuje njegovom prijatelju Isusu i međugorskoj Gospi.

Nedugo nakon ove izjave Babiću je zazvonio telefon. S druge strane linije se nalazio trener Španjolske rukometne reprezentacije koji je u kratkom telefonskom razgovoru samo poručio Babiću kako unaprijed predaje utakmicu jer igrači Španjolske ( u kojoj čak 97% stanovnika čine katolici) ne žele igrati protiv njegovog prijatelja Isusa.

Koliko se brzo proširila ova vijest dokazuju i tečajevi na kladionicama, naime na pobjedu Hrvatske je tečaj 1,00 dok na pobjedu Španjolske iznosi 666. U drugoj utakmici polufinala se sastaju Njemačka i Norveška koje su obje većinom kršćanske zemlje. Logična pretpostavka je da će se i ove dvije reprezentacije voditi logikom Španjolske te prepustit pobjedu Hrvatskoj, međutim u slučaju pobjede Njemačke postoji čak mogućnost da nam ne predaju pobjedu zbog velikog priljeva izbjeglica muslimanske vjeroispovjesti koji su na taj način poremetili „religijsku kartu“ Njemačke. Ako tako bude onda će se vidjeti tko je u tom slučaju jači na terenu Isus ili Muhamed. Uz kauboje i Krista protiv komunista!

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Salon Nepotkupljivih: Vladan Jeremić i Rena Rädle

  Umjetnički par Vladan Jeremić i Rena Rädle su tijekom listopada boravili u Zagrebu na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

thirteen − six =