Početna / Dnevni Komentar / Sposoban, a za hrvatske liječnike nesposoban za rad. Želi raditi, ali mu ne daju.

Sposoban, a za hrvatske liječnike nesposoban za rad. Želi raditi, ali mu ne daju.

slika-radnika

U Hrvatskoj, inače državi poznatoj po hibridnim apsurdima u kojoj svakodnevno doživljavamo vanserijske slučajeve suludog poimanja logike zdravog razuma, imamo novi slučaj koji nas stavlja pred pitanje “Tko je tu lud?”.
Mario Živčić iz Duge Rese nakon suočenja sa epilepsijom od koje je obolio 2014. godine, nije odustao od života već je poželio biti koristan član društva i osoba koja živi od svoga rada. Da bi slučaj doveli do krajnjeg apsurda treba napomenuti da je Mario unatoč deficitu radnih mjesta uspio pronaći posao, ali tada za njega počinje suočenje sa apsurdistanom zvanim Republika Hrvatska.
U nastavku pročitajte pismo koje je na svom fejsbuk profilu objavi Mario Živčić…

“Srčani bolesnici, Epeliptičari koji boluju od epilepsije te drugi ljudi koji imaju zdravstvene probleme svi oni normalno rade i žive svojim životom.
Meni se ukazala prilika za posao i zgrabio sam je odmah, nisam od onih koji čekaju da im posao pokuca na vrata, oduvijek sam volio radit i uvijek imam volje za radit bez obzira kakva je situacija u Državi, tražio sam posao i našao sam ga. Bio sam sretan jer dobiti danas posao kao da si dobio na lutriji.
Obavio sam prošli tjedan razgovor kod poslodavca za posao te ovaj tjedan primio poziv od istog poslodavca da bi trebao obaviti liječnički pregled. Inače bolujem od Epilepsije i uz odgovarajuću terapiju nemam Epi.napade te normalno funkcioniram i živim životom punim plućima.

Imam dvije ruke i dvije noge i psihički i fizički se osjećam dobro i znam da mogu radit. Danas sam bio na liječničkom pregledu i bez obzira sve što sam im ja rekao oni su zaključili da sam ja ”Nesposoban za rad’‘.

Sve sam izgubio sada i ne da sam ljut nego sam bijesan, ogorčen na ovaj sustav.
Neka mi netko objasni od ovih Hrvatina što se busaju s hrvatstvom i šta broje krvna zrnca i mrze sve što to nije hrvatsko ma nabijem vas na kurac majku li vam jebem.
Popišam se na ovaj vaš grb od zastave, jebem li vam sjeme te vam jebem.
Jebem li vam majku političarsku.
Jebem li vam majku uhljebničku.
Jebem i majku i ovim Hdz-ovcima, jebo vam ćaća Tuđman mater da vam jebo na današnji dan.
Proklet bio dan što sam se rodio u ovoj prokletoj nakaradnoj državi.

Sve ste mi oduzeli…..oduzeli ste mi moj život, a sve što sam htio….htio sam radit i stvarat, nešto sa svojih deset prstiju da stvorim nešto u svom životu, sve ste mi oduzeli majku vam jebem na današnji dan.”…

Mario Živčić

KontraPortal

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

IZJAVA SOCIJALISTIČKE RADNIČKE PARTIJE POVODOM DONOŠENJA PRAVOMOĆNE PRESUDE BiH ŠESTORKI

Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3 × three =