Početna / Priroda i društvo / Sonjin kaleidoskop / Sprema se invazija od dvije milijarde turista u Hrvatsku!

Sprema se invazija od dvije milijarde turista u Hrvatsku!

kontraportal fotka

Sva sreća da su skresane predsjedničke ovlasti, jer tko zna ko’ će sve bit predsjednik najljepše naše. Nedavni izbor je pokazao da sve ide prema izboru za miss ili mistera. Imati ružnog ili ružnu predsjednicu značilo bi da smo grdi ko lopovi a imamo „ lijepu našu“ ?! Što bi svijet pomislio o nama??? Pa ko’ bi došao u takvu državu? Ne bi nas ni more spasilo jer nemoš’ danima gledat u njega, okreneš glavu i pogledaš nehotice u Hrvate.
Spriječili bi mi to u svrhu opstanka turizma. Pokrenula bi se proizvodnja posebnih naočala ( u Kini) koje bi svaki turist morao kupiti ako hoće ljetovat, a ako neće kupiti morat će potpisat da pristaje na posljedice (srčani ili moždani udar).

Uveden je novi dress code u uredu predsjednice, a u svrhu osvješćivanja Hrvata glede odijevanja. Najpoželjnija je boja PLAVA ( denver plava) a može i boja perunike. Svi Hrvati moraju imati plave tepihe na svojim ognjištima, kupiti veće tepihe da ostane za sašit kaputić. Preporuka je također da može i tepih s ornamentićima kako bi se razlikovali muški i ženski Hrvati ( preporučaju se sakoići za muškarce s ornamentićima hrvatske etnografske baštine).

Posebna kategorija Hrvata su „šatoraši“ koji mogu u nastambama imati i gobleniće u koje su i obučeni. To je naravno opet zbog razlikovanja velikih i malih Hrvata, Hrvata i Hrvatića. Ako se kojim slučajem pobune ( goblenići nisu hrvatskog porijekla) unijet će se ta primjedba u Ustav. U slučaju da će biti nezadovoljni preporukom oni će tužiti državu, a kad tužba prođe na Ustavnom sudu dobit će i oni tepihiće i ornamentiće, mada se oni neće žaliti ako im trenutna predsjednica objasni. Povjerovat će njoj, jer ona je njihov izbor i šta imaju za zamjerit?

Svi Hrvati moraju razmišljat o meblu na svojim ognjištima. Izbor je sad već poznat samo je stvar odluke ognjštaraca, denever plava ili ornamenti. To će ovisit o tome kakav kaputić ili sako žele, prema boji kose i cipela. Oni koji imaju automobile imat će mali problem kako uskladiti mebl u autu sa sakoom/kaputićem. Ako su neodlučni mogu angažirati stilistu što je normalna stvar u Hrvata. Svaki Hrvat ima svog stilistu, odvjetnika, poreznog savjetnika, bankara, frizera, liječnika primarne zaštite, ljekarnika, osiguravatelja, zubara, okuliste, dućan, susjede, veterinara itd..

Kad se tako bude Hrvatska predstavila svijetu bit će prepoznata kao najprivlačnija destinacija u svemiru. Razgrabit će se sve naočale i zato treba hitno proizvodnju prebacit i u Indiju, jer Kina neće biti dovoljna. Broj turista će porasti na 2 milijarde što znači da ćemo morati proširiti državu.
Kako proširiti državu? Lijepo, finim hrvatskim diplomatskim vezom.

Facebook komentari

Sonja Smoljak

Biti domoljub znači ljubiti ulazna vrata

Provjeri i ovo

METEOALARM

  Jedino u slučaju da počne Treći svjetski rat, televizije neće imat vremena svaki dan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

4 × two =