Početna / Dnevni Komentar / Srpska Krajina 66

Srpska Krajina 66

Srpska Krajina 66

Ori se pjesma, napreduje se u navijačkom tonu, grle se prijatelji, slavodobitno se maršira pored policijskih kordona koji odlučno razmiču svoje redove ispred Klemma, Glogoškog i ostatka ekipe. U hodu se dogovaraju rute prosvjednog marša, policija se brzo regrupira i taktički se povlači prema zadnjoj liniji fronta. Nitko ne sme da ih bije, ne čujem dobro, ne čujem dobro ali želim da vam odgovorim na ovo što tražite. Na crti sa koje nema uzmaka dolazi do žestoke bitke, sa jedne strane hdz-OVCE pjevaju prilično netipičnu pjesmu za svoje stado i čuje se “Zovi, samo zovi, svi će sokolovi”…kako pobogu, kako hdz-OVCE da budu sokolovi, pa to je naprosto van svake pameti.

Hdz-OVCE ne mogu letjeti, oni nisu sokolovi, najbliže što su hdz-OVCE ikada bile slične sokolovima je trenutak kad ih njihovi pastiri strižu, pa ih ona vuna što mlitavo visi sa njih časkom pretvori u oku maštovitog promatrača u ranjenog sokola slomljenih krila, ali to je to od sokolarenja hdz-OVACA.

500 000 branitelja, 500 000 heroja, 500 000 ljutih kobri, tigrova, kuna, mrava, gromova, puma i ostalih domovinskih titana branilo je ovu našu domovinu od jugokomunističke i četničke agresije, a sad se u bitci za Srpsku Krajinu 66 okupi jedva tisuću vrlih sinova i ćeri i to samo kad ih napadaju elitne postrojbe predvođene Marijanom Mladić Mirt i Draženom Arkanom Heroićem. Kakav smo mi to narod, gdje su isparili svi ti junaci, pa nije valjda da sjede u kafiću i pijuckaju makijato ispunjavajući tiket. Šta je sa našom mladosti, gdje se skriva omladina, nije vrag da puše onu travuljagu i gledaju srpski big brother. Šta je ovo ljudi, ovo je sumrak hrvatskog naroda, od branitelja ni “B”, od omladine ni “O”.

Naši heroji su jučer prodrli skroz do premijerovog stana, junački su se borili, trebalo je prošetati blokiranim Zagrebom koji je bio specijalno blokiran samo za njih, nije se lako probiti pored nemilosrdne Ostojićeve milicije koja je mučki stajala po strani. Javi se, javi se, uzalud su borci zazivali svoga premijera ali od premijera ni traga ni glasa, kakav je to premijer pitali su se mnogi, zar se ponavlja devedesetprva, zar će premijer ponovo kukavički izbjeći bitku pita se Klemm.

Nezadovoljni i razočarani branitelji krenuli su u svoju bazu, ovo je sumrak države, ovako više ne ide, izdani smo, prevareni smo, čuje se ispod glasa. Obećali su nam da nitko neće da nas bije, a sad nas ni premijer ne čuje dobro nego dopušta tamo nekakvim četnicima i jugokomunjarama sa megafonom da dejstvuju po ovom svetom hrvatskom tlu.

Odluka je pala u trenutku, braćo, dragi suborci, sokolovi moji oštro će Klemm, vraćamo se u našu bazu…idemo, pravac Srpska Krajina 66, a od tamo ćemo lako u novu rundu pregovora, tko zna možda bude i mirne reintegracije.

 

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ustaško-revijalna komponenta proslave Oluje izmještena iz Knina u Slunj

  I dok su prošle godine u Kninu službeno Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

19 − 5 =