Početna / Svaštarnica / Što može impresionirati ženu u četrdesetim?

Što može impresionirati ženu u četrdesetim?

kakoimpresioniratizenu

 

 

Što je to „ono nešto“ kod muškaraca, a da bi impresioniralo ženu u četrdesetim?
Teško je tu, naravno, generalizirati jer – sto žena sto karaktera, ali eto iz čiste dosade da probam. Moramo uzeti u obzir da većina žena u tim godinama ima određenu egzistenciju, klince koje više ne mora dadiljati, barem nekoliko različitih muškaraca iza sebe i većina žena, ako i ne zna što želi, točno zna što ne želi.
Žena u ranim četrdesetima itekako zna želi li muškarca za brak ili ga želi za ljubavnika.
Ono što će vam malo njih priznati jest sljedeće: kada ugleda muškarca, ne treba joj duže od nekoliko sekundi da bi odlučila želi li ga ili ne.
Problem u vremenu nastaje kada dotični progovori. E tada joj treba minuta do dvije. Sve one priče o nježnosti, privrženosti i ostalim sranjima nametnutim od rođenja padaju u vodu. Naravno da žena prvo primijeti izgled. Pa nije slijepa, jebiga. “Ne, meni nije važno kako izgleda nego kakav je prema meni.” Ma moš’ mislit.
Sjedi dvoje od kojih jedan ima 185-85 a drugi 170-95, prvi je tamnoput a drugi ćelav. Sigurno će narednih pola sata razmišljat koji od njih dvoje će biti dobar prema njoj jel’?
Uostalom, ako ovaj tamnoput neće nakon nekog vremena ispunit njena očekivanja zamijenit će ga dok kažeš – napolitanke.
E sada kad smo riješili izgled ajmo na ono – kad progovori. To izgleda otprilike ovako…
– Mora da je tvoj tata kralj!
– Zašto kralj?
– Pa zato što ima princezu poput tebe…
Nema ništa gore od zgodnog lika koji ti uleti s kretenizmom poput ovog. Halo debilu, ja imam recimo 45, a ti trkeljaš o princezi?!
Većina mojih kolegica ili je rastavljena ili razmišlja o rastavi. Neke žele muškarca koji je duhovit, neke koji ima novac, neke lika koji ne zove mamu svaki dan… ne žele dosadne, iskompleksirane, nesposobne… većina tih žena zna što želi i sve do jedne znaju što ne žele.
Dakle kako impresionirati ženu u četrdeset i nekoj?
Pa prvo, ako već nisi lijep bilo bi poželjno da si barem zgodan, drugo- ne da bi bilo poželjno već apsolutno neophodno je da imaš novac, treće- bilo bi jako dobro da si duhovit, tolerantan na njezin predstojeći pms i suzdržan od nepotrebnih komentara o njenom njegovanom i profinjenom izgledu jer što god na tu temu kažeš – zajebat ćeš se. Četvrto, ali ne manje bitno, je to da nemaš cendrave potomke koji bi joj eventualno upropastili vikend sa izmišljenom temperaturom, posesivnu majku koja najbolje peče kolače i prijatelja koji nigdje drugdje osim kod tebe ne može gledat treću ligu nogometa u Tanzaniji.
Čak ako i udovoljiš svim tim uvjetima nitko ti ne može garantirati da će ona odabrati baš tebe.
Neki me dan kolegica pitala kakav bi to lik bio koji bi mene oborio sa nogu. Tvoj suprug, odgovorih joj.
Rekla mi je da si tog debila uzmem odmah, da nije problem. Eto žena točno zna što neće a ja još uvijek nisam sigurna što želim.

Inga Peterlin

Facebook komentari

Inga Aesir

Inga Aesir
Kad te stoljećima tuku, ugnjetavaju, pale, polijevaju kiselinom, siluju, omalovažavaju, kamenuju, bičuju, šamaraju, kad ti govore da nisi ravnopravna, da nisi dovoljno dobra, sposobna, inteligentna, snažna,kad si za njih samo inkubator za stvaranje potomaka, samo kuharica i čistačica, prokleta kurva, kokoš i glupača - prijeđe ti u naviku da šutiš, zar ne?

Provjeri i ovo

Krleža o susretu na mostu…

  Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

four × four =