Početna / Vijesti iz paralelnih svemira / Studentica Vlatka Pokos u središtu afere “odljev mozgova”

Studentica Vlatka Pokos u središtu afere “odljev mozgova”

Studentica Vlatka Pokos u središtu afere odljev mozgova.

Hrvatska je u krizi i mladi sve više napuštaju državu, a odljev mozgova poprima razmjere katastrofe. Najnovija žrtva ekonomske krize i društvene bezidejnosti je i studentica turističkog menadžmenta Vlatka Pokos (45).

Kako kaže Vlatka Pokos u Hrvatskoj za nju nema posla voditeljice i zato će najvjerovatnije kad završi studij odseliti, što je samo još jedan dokaz kako ova država ne zna iskoristiti potencijale profesionalnih udavača. Ogorčenje Vlatke Pokos odražava se i u sljedećoj izjavi… ” Izrazito sam domoljubna, ali sve manje mislim da ću ovdje ostati… Isprazna slava oduvijek mi je bila besmislena, zapravo me uglavnom iritira, jer se ne osjećam kao zvijezda niti tako živim”.

Mnogi se Vlatke Pokos sjećaju iz vremena kada je bila uspješna pjevačica, voditeljica i zamjenska mama na određeno kod Dikana Radeljaka ali danas je Vlatka odlučna i uspješna studentica pred kojom je blistava karijera turističke menadžerice i koja će ako bog da diplomirati u pedesetoj što znači da će imati priliku da odradi punih 13 godina radnog staža do pune mirovine.

Od srce želimo da naša Vlatkica uspije i sa nestrpljenjem očekujemo slike sa apsolventskog putovanja…možda fotografije ovaj puta neće biti sa Maldiva nego iz nekog irskog puba ali sigurni smo da će Vlatkica i tamo zablistati u punom sjaju.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Jesenska shema HRT-a: Umjesto Hrvatske uživo uvode se emisije Molitveni spektar i Glede Domovine

  Na HRT-u je odlučeno da u novoj programskoj shemi koncept programa više prilagodi zahtjevima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3 + 10 =