Početna / Istaknuto / Suprug prigovorio supruzi, zašto nisi kao Bruno Šimleša.

Suprug prigovorio supruzi, zašto nisi kao Bruno Šimleša.

Bruno-Simlesa

Marko Ž. iz Topolovca kraj Siska, nakon što je odgledao popularnu emisiju Brune Šimleše Svaki dan, dobar dan” prigovorio je svojoj supruzi zašto ona nije poput Brune Šimleše.
Ankica Ž., inače aktivna članica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” potužila se svojoj prijateljici kako već godinama strahuje od Šimlešine emisije i kako je bilo samo pitanje dana kad će njen suprug pogledati emisiju “Svaki dan, dobar dan”.

“Godinama sam pokušavala odvratiti pažnju supruga kad je počinjala emisija “Svaki dan, dobar dan”, ali tog dana nekako sam smetnula s uma da je emisija na programu. Suprug je sjedio pred televizorom kao hipnotiziran i slušao je Šimlešu kako govori o tome kako bi se mi žene trebale ponašati. Ja sam se sakrila u kuhinju i plakala sam jer sam znala šta slijedi. Kad je emisija završila suprug me samo pitao “Zašto nisi kao Bruno Šimleša?”…kazuje nam Ankica Ž.

Ankica Ž. nije jedina žena koja se mora nositi sa fenomenom Brune Šimleše. Psihijatri i psiholozi već dugo u kuolarima raspravljaju o štetnosti Šimlešine pojave na TV-e ekranima i zbunjujućem utjecaju njegovih savjeta na muškarce.
Česta je pojava da muškarci iz ruralnih područja zamjenjuju Brunu Šimlešu za muškobanjastu ženu koja je spoznala sebe i bez ikakvih kompleksa nosi jednodnevne brkove i bradicu.

Ova neobična situacija ostala bi pod velom tajne da Ankica Ž. nije članica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” i da nije čitav slučaj prijavila na glavnom odboru stranke.
Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” oglasila se priopćenjem kako je nedopustivo da ulogu bradate i brkate žene preuzme jedan muškarac i tako umanjuje važnost ženske emancipacije i ženskog stava uopće.

“Mi žene iz Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” ne možemo dopustiti da jedan muškarac daje savjete ženama i da svojim izgledom, a posebice verbalnim izražajem dovodi naše muževe, očeve, djedove i sinove u neugodnu situaciju da oni pomisle kako je tu riječ o malo maljastijoj ženi, a ustvari radi se o jako nježnom muškarcu. Ovakve stvari su svojstvene samo SDP-ovcima i HDSSB-ovcima koji imaju Josipa Salapića u svojim redovima. Njima je to možda uredu, ali mi se ne možemo poistovjetiti sa Brunom Šimlešom i uostalom koja žena bi uopće željela biti kao Bruno Šimleša”…poručuju žene iz Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski”.

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Tuđman, Ahmići, Mostar

Propuštena prilika za početak procesa pročišćenja

Nakon svih zala koje je HDZ predvođen Tuđmanom učinio Hrvatskoj uništavajući je širenjem mržnje, ratom …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

15 + 4 =