Početna / Istaknuto / TOTALNA RASPRODAJA: Tehnička Vlada najavila privatizaciju čitave države u paketu!

TOTALNA RASPRODAJA: Tehnička Vlada najavila privatizaciju čitave države u paketu!

rasprodaja_1

 

Iako su ovlasti tehničke Vlade znato sužene, danas je održana sjednica i prezentacija plana za nastavak već otprije dogovorenih aktivnosti. Stručni tim mandatara Oreškovića ( Tim’s team ) predstavio je ubrzanu varijantu “paketne privatizacije”, a predsjednik Reiner poslao pismo namjere susjedima, prvenstveno Austriji i Mađarskoj ( Austrougarska ) ali i ostalima, pa čak i Srbiji, a ako nitko od njih ne odgovori pozitivno idemo na burzu. Naime, tim stručnjaka izračunao je da nam je znatno povoljnije prodati cijelu zemlju u paketu. Stoga će se, prema drevnim, tradicionalnim običajima, zemlja prvo ponuditi najbližima, odnosno “mejašima”.

Zaključili su da je tako bolje, brže i efikasnije nego da mučimo sa rasprodajom komad po komad, jer to se pokazalo kao loše. Ispostavilo se da tako samo neki profitiraju, a ovako bi mogli svi. Svi vjeruju da bi to tehnička vlada na čelu s Timom mogla dobro iskomunicirati i na brzinskoj telefonskoj sjednici dati zeleno svjetlo kad se postigne najpovoljnija cijena. Tim je preuzeo ulogu vođe pregovora s MMF-om, Svjetskom Bankom i FED-om, ali i s ECB-om, kako oni ne bi stvarali probleme novom vlasniku koji nas kupi.

Ponuđene su dvije osnovne varijante.
Prva je “renta na 99 godina”. Novi vlasnik bi uzeo čitavu državu, a mi bi iselili u roku od dvije godine u novi grad “Croatocity”. Novi vlasnik se u tom slučaju obvezuje sagraditi potpuno novi grad kapaciteta 4 milijuna stanovnika, sa svom pripadajućom infrastrukturom, negdje na području Kazahstana ili Novog Zelanda, što bi građani Hrvatske mogli izabrati na referendumu. Tamo bi bili zbrinuti i idućih 99 godina bi živjeli od rente, uz plaćene komunalije i mjesečni džeparac od najmanje 200 kuna.
Druga varijanta je isplata odmah. U tom slučaju briše nam se kompletan dug i isplaćuje razlika koja bi prema procjenama Tim’s teama mogla biti čak i do 1300 eura. Svaki građanin bi po isplati mogao birati jednu od ponuđenih zemalja za nastavak života. Kako neslužbeno doznajemo, u ponudi će biti Kazahstan, Albanija, Afganistan, Burkina Faso, Bangladeš, ali i atraktivni Novi Zeland i Bolivija.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

13 − nine =