Početna / Svaštarnica / Aktualan Proser / Trenutak kad shvatiš da živiš u zemlji panjeva

Trenutak kad shvatiš da živiš u zemlji panjeva

Trenutak kad shvatiš da živiš u zemlji panjeva

Josip Broz je diktator i odbijam da se njegovo ime izjednačava s antifašizmom ili antihitlerovskom pobjedničkom koalicijom iz Drugog svjetskog rata.

“Bili su antifašisti u Drugom svjetskom ratu, ali nisu bili komunisti niti su ikad izjednačavali to što su radili, pa čak i to što su tada nosili crvenu zvijezdu na kapi, s onim što se događalo nakon 1945. godine”, rekla je Kolinda Grabar Kitarović te poručila kako je potrebno učiti iz povijesti, ali povijest ostaviti povjesničarima.

Kolinda Grabar Kitarović, predsjednica Republike Hrvatske

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

O kukastom križu govore svi, pa i mavi Pevica

  ”Još ne mogu doći sebi. Pa to je van svake pameti. Napraviti tako nešto, …

Jedan komentar

 1. TKO TO IPMA MONOPOL ODREĐIVATI TKO JE DIKTAOR I KAKAV???
  OVO JE REPLIKA NA OBJAVLJENU DEBATU U VEČENJAKU ,O TITU.

  OVU REPLIKU NEĆE OVBJAVITI STEPINČĆEVSKI NACI -HOLOKAUSTSKI ZADRTE REDAKCIJE PORTALA,
  -VEČERNJEG LISTA ,
  -DNEVNO,
  -KAMENJAR.CO,,
  -POLITIKA PLUS.

  OVAJ KATOLIČKI HEGEMONISTIČKI ,PLJAČKAŠKI I TERORISTIČKI ZAPAD PROGLAŠAVA SVAKOG PREDSJENIKA NEKE DRŽAVE DIKTATOROM KOJI SE SUPROSTAVI NJIHOVOJ HEGEMONIJ. A ČUDNO JE DA TU PRAKSU PREUZIMAJU SUVERENE DRŽAVE ,POJEDNICI ,NOVINSKE AGENCIJE ILI POJEDINI SVIJETSKI NOVISKI KOMENTATORI KAO BOGOM DANO. KOD NAS SVE RADIOSTANICE I TELEVIZIJSKE POSTAJE POSLUŠNO I PONIZNO SLUŠAJU PENTAGON ŠTA ON MISLI O POJEDINIM REŽIMIMA U SVIJETU. I AKO NEKOGA NAZOVE DIKTATOROM ILI ZLOČINCEM,NAŠI NOVINARI TO POSEBNO CIJENE I PRODUCUIRAJU SA POSEBNIM ISTICANJEM. A ZAR NE BI BILO LOGIČNO ,RAZLOŽNO ,ARGUMANTIRANO,DA SE RECIMO ATLANSKI PAKT NAZOVE TERORISTIČKA VOJNA ALIJANSA, A DA SE AMERIKA I NJENA POSVOJČAD ,NJEMAČKA ,VEL. BRITANIJA I FRANCUSKA NAZOVU TERORISTIČKIM DRAŽAVAMA SVIJETA SA NJIHOVOM POKROVITELJICOM, MAJKOM AMERIKOM I VATIKANOM KAO SVIJETSKIM CENTROM SVIH ZALA, ILI OVOZEMALJSKOM PANDORINOM KUTIJOM KOJA SE OTVARA NA POZIV MAJAKE AMERIKE ,KOJA JE ZAŠTITNICA KRŠĆANASTVA,(IZJAVA B IVŠEG PAPE HITLER-JUGENDA U ASSISSIU ) .JER TE NABROJANE DRŽAVE STALNO,OD II SVIJETSKOG RATA VODE SVOJE RATOVE PROTIV ONIH DRŽAVA KOJE IM,NA BILOKOJI NAČIN, PRIJEČE OSTVARIVANJE NJIHIVIH HEGEMONISTIČKIH INTERESA. O TIM DRŽAVAMA ,A POSEBNO O AMREICI KAO TAKVOJ ,ZEMLJI DRŽAVNOG TERORIZMAM, OPŠIRNO PIPŠE GOSPODIN CHOMSKY U SVOJOJ KNJIZI =HEGEMONIJA ILI OPSTANAK=
  PA SE PITAM , DOKLE ĆE HRVATSKI,ONAJ NAJVEĆI DIO GRAĐANA, POTOMAKA I SLJEDBENIKA ANTIFAŠIZMA, SLUŠATI ONAJ NAJMANJI DIO HRVATSKIH GRAĐANA , USTAŠOIDNE , KALTOČKE PAŠČADI , KOJI BIVSTVUJU U HRVATSKOJ I SIJU ONU STARU KATOLIČKO-NACISTIČKU MRŽNJU PREMA SVIMA DRUGIM I DRUGAČIJIM . ONI SA SVOJOM ZLOČINAČKOM ,KRVOLOČNOM CRKVOM I ČOPOROM POTOMAKA STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA ,PLJAČKAŠA, STALNO PROMIČU SVOJE FAŠISTIČKE IDEJE NEKOG APSTARKTNOG HRVATSTVA KAO NEKE AUTOTHTONE KATOLIČKE HRVATSKE KOJA JE POSEBNA A KOJA JE BRANILA HND-OD ANTIFAŠIZMA ,ODNOSMNO OD KOMUNIZMA , A ONI SU HTJELI ,SA SVOJIM , EGZARHOM STEPINCEM STVORITI BOŽJU DRŽAVU, ČISTU OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH .ALI IM JE TITO SA SVOJIM ANTIFAŠISTIČKIM POKRETOM TO ONEMOGUĆIO I KAZNIO SVE ONE KOJI SU TAJ ZLOČINAČKI NACISTIČKO-KATOLIČKI RAT VODILI . I PITAJU SE DANAS, KADA JE PONOVNO NA VALADAJUĆIM POZICIJAMA KAPITAL ODNOS ,A ON JE UVJEK KASTINSKO-KATOLIČKOG SOJA, KAKO DANAŠNJU HRVATSKU PONOVNO REINKARNIRATI U ONOM DUHU I NAUMU STEPINČEVOG AMANETA.
  PA SE U TU SVRHU ORGANIZIRAJU RAZLIČITE GRUPE ,POJEDINCI I POLITIČKE STRANKE ,SVE POD PATRONATOM ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA, KOJE JAVNO ,UZ POTPORU ZAPADNE SVETE ALIJANSE, ATLANSKOG TERORISTIČKOG SAVEZA I VATIKANA ,PONOVNO POKREĆU RASPRAVU O KARAKTERU HRVATSKOG ,ODNOSNO JUGOSLAVENSKOG ANTIFAŠIZMA NA ČELU SA TITOM. DAKLE ,TREBA SE PONOVNO REVIDIRETI TAJ POKRET I KAKO STVARI STOJE ,UZ POLITIČKU ,EKONOMSKU I SVAKU DRUGU PROPAGANDNU PODRŠKU ZAPADNE KRŠĆANSKE EVROPE ,A POSEBNO PUČKE, NACI-GERMANSKO-RASISTIČKE STRANAKE ,POKREĆE SE REVIZIJA ILI UOPĆE ,NIJEKANJE ANTIFAŽIZMA KAO POKRETA NARODNOG JEDINSTVA DA SPRIJEČI PODIJELU EVRPPSKIH GRAĐANA PO NACIJI, VJERI I RASI I ODREDI NJIHOVO FIZIČKO UNIŠTAVANJE . I TKO TO ,KOD NAS U HRVATSKOJ PROMIČE TU IDEJU ? KAKO REKOH ONAJ ČOPOR ZATUCANIH DINARSKIH TALIBANA , POTOMAKA STEPINČEVIH KRIŽARA ,KOLJAČA KOJI SU NA KRAJU RATA ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI. A SVI TI TALIBANI SU POVIJESNI I GENETSKI SLJEDBENICI SVOJIH PREDAKA KOJI SU 4OO GODNINA SLUŽILI KATOLIČKE VLADAJUĆE DINASTIJE, KRVOLOČNE VLADARE ,ALI UVJEK KAO ODREDI SMRTI. A SVIMA NJIMA JE RODNA KOLIJEVKA ALATAJSKO-MONGOSKA STEPA KOJI SU UVJEK U SLUŽBI CAREVA I PLEMENSKIH VOĐĐA SLUŽILI U ZLOČINU ,PA TAKO UZ RIMSKU IMPERIJALNU POTREBU STIGOŠE I DO NAŠIH DINARSKIH RASPUČA I OSTADOŠE DO DANAŠNJIH DANA HAJKDUCI UVJEK U SLUŽBI NASILJA.

  PA ZAR IMA IKAVE POLITIČKE ILI DRUGE RAZBORITE POTREBE DA SE POLEMIZIRA SA OVIM DINARSKO- TRIBALNO, TALIBANSKIM DRIPCIMA KAKVI SU POREDANI U OVOJ DEBATI , O TITU I ANTIFAŠIZMU, A BRANE ZAPADNU SVETU DEMOKRACIJU S’NOŽE I PLJAČKOM ,NAKIČENI PATRICAMA OKO VRATA,RASPELIMA DO MOŠANJA,OVNOVSKE SVIJESTI, ŠTO BI ZA NJIH REKAO MARX, JER VIŠE IMAJU U MOŠNJAMA NEGO U TIM KATOLIČKIM TIKVAMA.A POSEBNA FIGURA JE U TOME BUDŠA I TOMAC , POLITIČKI I DUHOVNI FOSILI IZ KRVOLOČNOG KATOLIČKOG VIRA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

8 + 9 =