Početna / Istaknuto / U spomen na 12 palih redarstvenika Vlada RH-a najavila poskupljenje struje i plina.

U spomen na 12 palih redarstvenika Vlada RH-a najavila poskupljenje struje i plina.

Kako doznajemo iz visokog izvora iz Vlade RH-a, najavljeno poskupljenje plina i struje ima svoje logično objašnjenje sa kojim vlada nije željela izaći u javnost, ali ipak teško je dugo držati u tajnosti tako plemenitu i prije svega domoljubnu akciju naše vlade.
U spomen na dvanaest palih redarstvenika Vlada RH-a odlučila je podići cijenu struje za gotovo 3 i pol puta i tako potaknuti svoje građane da ne dopuste da padne u zaborav ovaj tragičan događaj.

Kako doznajemo, namjera vlade je da građani -kada bude sljedeće prisjećanje na 12 palih redarstvenika- plaču kao kišna godina, a to je uistinu teško postići obzirom da mnogi građani drže kako je smrt redarstvenika bila uzaludna, ako uzmemo u obzir da se mladi raseljavaju, da su plaće i mirovine kriminalno niske, potrošačka košarica samo poskupljuje, a standard građana stagnira.

Zato je radna skupina, okupljena na projektu poskupljenja energenata, došla na odličnu ideju da značajnije podigne cijenu istih i tako potakne građane da iskažu emocije i puste koju suzu kada bude dan prisjećanja na mučki ubijene redarstvenike.

Ujedno, računaju ekonomski stručnjaci, najavljeno poskupljenje opravdat će svaku palu hrvatsku žrtvu u domovinskom ratu uključujući i pale redarstvenike, a ovim potezom očekuje se puno manji broj iseljavanja mladih iz zemlje.

U Vukovaru su već počele provokacije sa jugokomunističke i pročetničke strane sa koje dolaze objede u kojima se lako da iščitati zla namjera.
Diljem Vukovara u sitnim noćnim satima osvanuli su plakati sa natpisom “Dok ste bili dio Velike Srbije, struja i plin nisu poskupljivali”.
Policija je u ranim jutarnjim satim već uklonila sporne plakate i zamjenila ih sa uobičajnim koji ne uznemiravaju građanstvo i na kojima piše “Srbe na vrbe”.

piše: D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Vlasti u RH se mijenjaju, a problemi ostaju i gomilaju se

  Kad sam postao potpuno svjestan da će Kukuriku koalicijska vlada sa Zoranom Milanovićem na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

six − two =