Početna / Istaknuto / Učenici O.Š. Zagvozd spalili nastavnicu geografije na lomači jer je rekla da se Zemlja vrti oko Sunca!

Učenici O.Š. Zagvozd spalili nastavnicu geografije na lomači jer je rekla da se Zemlja vrti oko Sunca!

spaljivanje

 

Neslužbeno doznajemo kako su učenici šestog razreda O.Š. Zagvozd iz Splitsko – dalmatinske županije (ispostava Imotski), inače odgajani u kulturnom i boguugodnom katoličkom duhu, profesoricu tukli rukama i nogama, a navodno je prije spaljivanja njena zadnja izjava bila: „Ipak se okreće“.

„Šokiran sam, nakon jutarnje mise morali smo odrađivati zaostatak iz Geografije. Sjedili smo mirno i ,još pod dojmom jutarnje propovjedi, u sebi pjevušili Očenaš, kada je u učionicu ušla nastavnica geografije. Sa sobom je nosila nekakvu čudnu loptu za koju je rekla da se zove Globus i da naša Zemlja tako izgleda. U početku nam nije bilo jasno na što cilja, i što nam želi poručiti s tim „Globusom“, ali kad je rekla da se Zemlja okreće oko svoje osi i još k tome vrti oko Sunca dvije djevojčice su pale u nesvjest zbog ovakvog bogohuljenja. Nas petorica, koji smo bili koliko-toliko pribrani, odmah smo skočili na nju. Mate je uzeo školsku spužvu sa ploče i strpao joj u usta dok smo je nas četvorica držali, nakon čega smo izvukli špigete iz tenisica i vezali joj ruke i noge. Jura je uzeo taj globus i razbio joj glavu, ali vještica još nije pala u nesvjest. Rekli smo curama iz razreda da povade parket i nalože vatru, nakon čega smo je spalili na sredini učionice onako kako Bog kaže i zapovijeda“ – izjavio je za Kontraportal jedan od dječaka koji je sudjelovao u incidentu.

Zaprepašteni roditelji su odmah zatražili od Ravnatelja škole očitovanje i tražili odgovor na upit zbog čega je zaposlio nastavnicu koja propagira takve komunističke tvrdnje , a neki su išli korak dalje i zatražili novčanu odštetu jer smatraju da su im djeca nepovratno oštećena zbog bogohulnog predavanja spaljene učiteljice.

Vatrogasci su izašli na lice mjesta te konstatirali da su osim izgorjele nastavnice stradale 4 stolice, jedan stol i 2 metra parketa.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Restrukturiranje Agrokora na putu ili stranputici?

  Ne ulazeći uopće u genezu Agrokora i slučaja Agrokor, niti u to tko je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

eighteen − 9 =