Početna / Istaknuto / Ušuškana lova čeka svoje vlasnike…

Ušuškana lova čeka svoje vlasnike…

11334333_793042080794046_1873859825_n

I tako nakon 22 godine saznajemo povremeno za pljačku naroda, pa tako dinamikom kojom se otkrivaju za jedno 267 godina budu Hrvati doznali za dio koji je u zastari. Količina novca uglavnom nije poznata, spekulira se, ko’ smo mi da dobijemo relevantnu informaciju?! Opljačkana lova pretvorena je u nekretnine ili spava ušuškana na računima inozemnih banaka, gdje se fino ugnjezdila i nitko je ne dira, uredno čeka svoje vlasnike da je odšuškaju.

Kako se pljačkalo po zakonu, ishod par jadnih procesa koji se vode završit će možda kad okrivljenik odsluži pritvor i zatvor i ode lijepo doma. Čemu se uzrujavat, pa to su naši Hrvati i svi redom katolici, nismo opljačkani od nekog mrskog neprijatelja. Zapravo, nisu oni pljačkali, oni su samo uzimali kolko im trebalo, uglavnom puno im je trebalo kako doznajemo. Razumljivo je da se zato ne osjećaju krivima dapače i dalje oni voli svoju domovinu, malo ih žifciraju ti suci i sve to. Nas ne vide, mi smo jedna pigra masa, samo neki broj ljudi koji im omogućili dobrovoljno da si uzmu kolko i šta im treba.

Glavni pokrovitelj tih naših domoljuba je svakako bio „otac domovine“ i stranka sa čijim imenom na usnama je umro. Više od dvije decenije poštuje se ono što je „otac“ ostavio pokoljenjima u zalog, ideja je bila da domovina mora bit u džepu domoljuba i tako bi. Ljute se ateisti, jugonostalgičari, titoisti, mrzitelji Hrvatske, četnici, uglavnom nedomoljubna raja, a ne pitaju se gdje bi danas bila Hrvatska da domoljuba nije bilo?! Površna neka raja koja samo sebe gleda!

Njemačka se nakon dvije decenije podigla iz ruševina, Hrvatska se za isti broj decenija pretvorila u ruševinu. Vrli domoljubi čestitamo vam uz aplauz!
By : Sonja Smoljak

Facebook komentari

Sonja Smoljak

Biti domoljub znači ljubiti ulazna vrata

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

eleven − nine =