Početna / Istaknuto / Velike gužve prije poskupljenja na Hitnoj pomoći!

Velike gužve prije poskupljenja na Hitnoj pomoći!

hitna

 

vodič

 

Unatoč obećanju iz Ministarstva zdravlja kako nitko neće biti zakinut u pružanju usluga Hitne pomoći, te besprijekorno osmišljenom “Vodiču za samopomoć” koji je prošle godine izdao HZZO u suradnji s Ministarstvom zdravlja, ovih dana je u zagrebačkim centrima Hitne pomoći velika gužva. Naime, većina pacijenata želi izbjeći naplatu hitnih medicinskih usluga nakon 1.5., te u duhu reformi zdravstva hitan medicinski problem nastoji riješiti ranije.

“Ove zime su mi dijagnosticirali predinfarktno stanje” – objašnjava nam jedan od pacijenata u prepunom hodniku – “I onda smo se doma dogovorili da bi bilo najpametnije s tim infarktom doći ranije, dok se još ne naplaćuje. Žena me je doma pošteno nasekirala, kćer je nekud otišla i nije se vraćala tri dana, sin mi je pol penzije potrošil u kladionici i tak smo umjetno izazvali infarkt koji bi vjerojatno imal posle 1.5. Sad sam tu i besplatno me budu primili”

“Imam žučne kamence” – nastavila je priču jedna sugovornica – “Malo-malo pa me uhvati. Ovih dana sam jela malo više jaja, svinjske masti i suhomesnatog, orašastih plodova itd. I evo, imala sam sreću da me žuč uhvatila prije poskupljenja.”

“S Mamićevcima smo imali dogovorenu šoru u Maksimirskoj šumi negdje polovicom svibnja, ali smo se korektno dogovorili da si razbijemo glave ranije. Evo, sad samo dobijem par besplatnih šavova i mogu nastaviti s navijačkim aktivnostima”, rekao nam je jedan anonimni pripadnik BBB-a.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

nineteen − nineteen =