Početna / Istaknuto / Vjernici Zagreba okupili se na molitvi za izgradnju novog stadiona u Maksimiru!

Vjernici Zagreba okupili se na molitvi za izgradnju novog stadiona u Maksimiru!

bdijenje

 

Samo dva dana nakon velike zajedničke molitve i bdijenja za izgradnju crkve na Savici, proslave Stepinčeva i molitve za proglašenjem blaženog kardinala svetim, na livadi između maksimirskih jezera održana je nova molitva koju je predvodio kardinal zaštitnik Suverenog vojnog malteškog reda Raymond Leo Burke, uz pomoć domaćih moderatora Batarela i don Stojića, i uz specijalnog gosta – velečasnog Čučeka.

Vjernici su molili za izgradnju novog stadiona u Maksimiru. Projekt je sastavila Koordinacijska grupa katoličkih udruga Grada Zagreba. Kako doznajemo, u projektu je predviđena temeljita rekonstrukcija stadiona i gradnja potpuno novih tribina. Zapadna, istočna i sjeverna tribina bi služile isključivo prvotnim muškarcima, dok bi za drugotne žene bila uređena južna tribina s pripadajućim sadržajima; malenom rađaonom i samoposlugom. Ispred tribine također se predviđa malena fontana za krštenja.

Između zapadne i južne tribine projektirana je kapelica Svetog Milana Cerovdolskog, a na istočnoj tribini posebno uređeni sektori za branitelje i dijasporu.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

IZJAVA SOCIJALISTIČKE RADNIČKE PARTIJE POVODOM DONOŠENJA PRAVOMOĆNE PRESUDE BiH ŠESTORKI

Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

13 + 6 =