Početna / Istaknuto / VOJISLAV ŠEŠELJ: Tužiću Keleminca i A-HSP! Mi smo lojalnost Trampu iskazali pre! To je naš patent!

VOJISLAV ŠEŠELJ: Tužiću Keleminca i A-HSP! Mi smo lojalnost Trampu iskazali pre! To je naš patent!

 

Još se euforija marširanja A-HSP-a centrom Zagreba nije ni stišala, a iz Beograda je stigla munjevita reakcija Vojislava Šešelja i njegovih pristaša!

“Na glavnom zagrebačkom trgu danas je održana izdajnička i podla svečanost prisege Domovini i američkom prcedniku Trumpu. E pa ne može to tako, drage moje ustaše! Mi smo Trampa zauzeli pre vas i ne možete da nam uzimate originalne ideje. S ovog mesta poručujem da ćemo sudskim putem rešiti ovaj problem, ako treba i da idemo do Strazbura. Ja bi mogao da razumem da su to pokušali Slovenci, oni ipak imaju izvesno gruntovno preimućstvo, ali šta sad žele ustaše? Gde su bili dok smo mi marširali i davali podršku našem Trampu? I kao uopšte nepostojeći narod može nekome da daje podršku? Lepo se zna da na području takozvane Hrvatske žive Zapadni Srbi, i šta onda oni treba da daju podršku kad smo mi to već uradili?”, rekao je Šešelj

Od našeg insajdera sa Ravne Gore upravo nam je stigla i vijest da se u Beogradu pripremaju “starije i lepše” protudemonstracije. Redakcija će pratiti razvoj događaja.

 

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ante Pavelić UN

Ante Pavelić konačno u UN-u

I tako bez znanja i pitanja hrvatskih vlasti ali i jedinih ovlaštenih vlasnika istine o …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

eighteen + eleven =