Početna / Alternativa / XY Hana, XXL Lucia

XY Hana, XXL Lucia

 

Ne bi da se petljam u Šimlešin “posao”, ali ne mogu ostati bez komentara, a bez riječi zamalo jesam!

Danas sam od soka zamahala malo brže i jace onom kineskom mahalicom za razhladjivanje lica, ali sam brzo prestala jer sam se sjetila da ju je ujak dva puta spasio od raspadanja, kada sam procitala naslove na portalima i faceu kako je XY Hana napala nasu prvu xxl ili size plus manekenku Luciu.

O ljepoti obje ne bi diskutirala.

Ali jedno nisam mogla, a da se ne zapitam. Zasto xy Hana nije istutorila do kraja i otkrila joj recept kako da dodje do ljepote i “xy ljepote” ?
Danas je popularna cocainska dijeta ,jako brza i efikasna, i podvukla bih da se ta dijeta ne pije nego se usisava u nosnice (poželjno obje), nesto pupot aqua marisa kad si prehladjen.
Baš me čudi da Lucia ne zna za tu dijetu!
Vjerojatno je naša xxl manekenka toliko plemenita, izgledom i dušom prelijepa i visoko produhovljena, a samim tim i visoko vibrira do razine svijeta u kojemu nema takvih, kao što je napadaju za njen izgled.

Tamo u njenom Svijetu je suosjećajnost, tamo je potreba da se skrbi o drugima puno prioritetnija nego čak i skrbiti za sebe, tamo zaboravljaš u stvari u potpunosti na sebe, a ipak na neki čudan način bolje skrbiš o sebi nego da si samo na sebe fokusiran, tamo smo svi jedni drugima na raspolaganju za svaku vrstu pomoći, tamo nema debeo i ruzan, tamo je ljubav.
Tako Ti si ti draga Lucia xy “dami” odaslala vibru da si kukavica i ne dovoljno hrabra zato te se neke xy osobe usude kritizirati po svom nekom sudu . Da, da, svi oni koji konzumiraju tu dijetu ipak moraju imati psihološku predizpoziciju, jer moras biti jak i hrabar da prihvatis da sebe takvog kakav jesi ne volis , da se mrziš i da dopuštaš nešto iz vana da te mijenja i oblikuje.
E tu treba posegnuti za hrabrosti i ustrajati da se sebi i Svijetu u kojem živis predstavljaš na takav način, na način koji izopačeno oblikuje djecu nase budućnosti, samo zato sto je umjetan i umjetno oblikovan bez želje da se u to unese duša.
E moja Lucia moja, carice i kraljice ostani tamo gdje stojiš, na toj stepenici i nedaj da te netko s nižih ruši na svoju tek pocetnu!
I molim te nastavi pozivati svoje prijatelje da oproste xy Hani, jer to si ti, a ona je ona!
Ona je ona, ni bolja ni gora, samo toga nije svjesna! Eto da vidite kako i ja znam biti ponekad malo ironična i to su oni rijetki momenti kada se ljutnja u meni javi, ali samo iz razloga što nemam čarobni štapić da zamašem i pretvorim ovaj nas Svijet u Svijet ljubavi i prihvaćanja, u svijet gdje kritika postoji samo iz razloga da znamo da ne trebamo kritizirati bilo što što nas okružuje!
Voli te xxxl Fatima

I na kraju poručujem svom kolegi Šimleši da se slažem s njegovim mišljenjem kakav Svijet trebamo i moramo ostaviti svojim buducim narastjima. Svijet razvrata i bluda, golotinje i čulnih nezasitnosti(a tko će kruh zaraditi ako postane svijet takva slika) gdje će ljubav i suosjećanje (ono što čovjeka čini prepoznatljivim kao najviše svjesno biće na planetu, samim tim i ponajviše odgovornim za produžetak života) ispariti poput pare iz džezve prve jutarnje kave ili Svijet gdje čovjek voli čovjeka samo iz razloga sto je čovjek i sto je prisutan bas kao i ja, ovdje i tu i da zbog toga znam da nisam sama i nije me strah i tako ga spasiti. Svijet gdje ćemo one nemoćne, bolesne, debele, unesrecene itd. pomagati i izvlačiti iz jada! Što je to što podržavamo da bude? Treba nametati umjerenost u svemu, a nadasve iskrenu osjećajnost i senzibilitet (suprotno sebičnosti) u smislu da djeci pokazujemo slobodu ljubavlju potičuci njihovu kreativnost i aktivnost uopće, kako bi im život bio ispunjen i onda kada nas ne bude.
A nasa djeca sada već pokazuju svojoj? Kakvi smo to mi svi postali? Gdje smo izgubili sve granice umjereneosti?
U kojim našim postupcima i iskoracima prema Svijetu se ogleda ljubav?
Kolega Šimleša mislim i nadam se da si na sve OVO mislio i shodno tome i nastupio u pomenu dotične glazbenice.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Tuđman, Ahmići, Mostar

Propuštena prilika za početak procesa pročišćenja

Nakon svih zala koje je HDZ predvođen Tuđmanom učinio Hrvatskoj uništavajući je širenjem mržnje, ratom …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

7 + 1 =