Početna / Istaknuto / ZA SVE STE SI SAMI KRIVI……

ZA SVE STE SI SAMI KRIVI……

11655297_804600389638215_1067818954_n

Ako se ne osjećate bolesnim s vama nešto opako nije u redu, ne slušate, ne čitate o zdravlju i zato nemate pojma u kojem ste stanju. Svaki dan vas upozoravaju da ne živite zdravo a vas boli đuka? Zanemarujete ako vas nešto presječe u rebrima, kišete bez veze, u koljenu vam nekad zaškripi, zaboli vas glava, utrne vam noga, ukoči vam se mali prst, titra vam oko, nešto vas zasvrbi na lopatici, kad se naglo ustanete iz sagnutog položaja zavrti vam se u glavi itd. Sve su to ozbiljni simptomi teških boleština. Da svakodnevno pratite tv i čitate portale ili novine poduzeli bi hitno nešto po tom pitanju. Nude vam se sva moguća rješenja, od dijagnoze do izlječenja.

Ne morate kod doktora, imate sve pri ruci, posebno googl koji će odmah postaviti dijagnozu. Kad saznate od čega bolujete malo ćete se pomučiti koji lijekovi su najbolji, zato savjetujem da odete samo u „ bolje ljekarne“ kako se prepuruča. Tako će zdravstvo uštedit na vama jer svaki posjet doktoru košta. Osima toga izvolite preventivno djelovat a ne kad vas već žiga ili svrbi. Imate na raspolaganju sve, lijepo si kupite šta vam treba za očuvanje vašeg zdravlja. Dopunsko osiguranje plaćajte kako bi pomogli onima koji ne znaju kako si pomoći jer nisu ovo pročitali.Ako slomite nogu ili ruku imate na raspolaganju sve protiv bolova i tako će samo zarasti. Doktori će imat više vremena za posvetiti se neukim ljudima u koje vi ne spadate.

Upozorenja tipa da je visoka koncentracija peludi u zraku svakako je važna informacija, tada ne izlazite van iz kuće dok ne padne kiša. Meteoropati su u malo težoj situaciji jer im ne pomaže bit u kući, mogu si pomoć tako da uzmu neki sedativić u obliku bahovih kapi koje možete kupit bez recepta i prespavati takve dane. Druga je stvar ak’ vas zaboli bubreg, tada ste si sami krivi jer ste jeli previše slano ili pak zločeste masnoće u krvi koje su rezultat špeka, čvaraka i kobasica. Pušite…odmah se ubijte, ne obazirete se na kampanje protiv pušenja i ne pojavljujte se doktorima na oči, imate flastere, elektronske cigarete, kaugume i rješite se pušenja zauvijek. U svakom slučaju krivi ste čak i ak’ vas pogazi auto na zebri, šta imete bauljat po vani i izlagat se opasnostima?! Sjedite doma na internetu i ništa vas ne može ugorziti, što manje hodat po kući da se ne unesrećite, ne pentrat se po lojtrama dok stavljate firange, pozovite susjeda ( koji nije pročitao ovaj tekst) i nek to napravi umjesto vas.

Budite zdravi i veseli uz : „Za obavijestioindijacijamamjeramaoprezainuspojavamaupitajtesvogliječnikaili ljekarnika „

By : Sonja Smoljak

Facebook komentari

Sonja Smoljak

Biti domoljub znači ljubiti ulazna vrata

Provjeri i ovo

15. svibnja je naš Dan pobjede nad fašizom

  Nakon završetka Drugog svjetskog rata po odluci Narodne skupštine Jugoslavije, 15. svibanj, dan antifašističke pobjede, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two × four =