Početna / Istaknuto / ZAOKRET ULIJEVO: Čelništvo HPS-AS položilo vijence u Jasenovcu povodom Dana antifašističke borbe!

ZAOKRET ULIJEVO: Čelništvo HPS-AS položilo vijence u Jasenovcu povodom Dana antifašističke borbe!

jasenovac_1

 

Povodom Dana antifašističke borbe delegacija Hrvatske Nacionalne Platforme i čelništvo HPS-AS položili su vijence u Spomen području Jasenovac. Uz posebni pijetet, čelnici HPS-AS naglasili su da odavanjem počasti žrtvama logora žele najaviti zaokret u političkom profiliranju i pozicioniranju stranke.

Budući da njihovi koalicijski partneri iz HDZ-a, odnosno novi šef stranke Plenković, najavljuju povratak čitave Domoljubne koalicije prema desnom centru, čelništvo HSP-AS želi na vrijeme osigurati dobru startnu poziciju unutar koalicije. Najavljeni su i preliminarni razgovori sa SDSS-om, jer nakon dubinske analize rada i djelovanja SDSS-a shvatili su da Pravaši njima i nisu tako daleko svjetonazorski i strukturalno.

“Lijevo-desno, pa to i nije toliko bitno. Najvažnije je da se mi dobro pozicioniramo u budućim koalicijama i da nas nekoliko čelnih ljudi osvoji mjesto u budućem sazivu”, neslužbeno nam je rekao jedan od čelnika HSP-AS

“Za Hrvatsku i naša mjesta u Saboru učinit ćemo sve, pa čak i polagati vijence i komemorirati tamo gdje do sada nismo. Svoje smo namjere javili i predsjednici koja je bila oduševljena. Vlada je pala, ali idemo dalje. Ništa nas ne smije pokolebati. Smrt fašizmu – sloboda narodu!”

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ante Pavelić UN

Ante Pavelić konačno u UN-u

I tako bez znanja i pitanja hrvatskih vlasti ali i jedinih ovlaštenih vlasnika istine o …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

2 + one =