Početna / Dnevni Komentar / Zašto Gospa Međugorska i Isus ne vole Poljake?

Zašto Gospa Međugorska i Isus ne vole Poljake?

Ne bi se ja kladia

 

Ovo je čudo iz Međugorja, ovo je čudo iz Međugorja!

Kako to mislite?

E tako mislim kao što ste čuli svi eeeee i zahvaljujem ja i svom prijatelju Isusu i njegovom prijatelju Zlatku i neka mi oprosti u moju slabu vjeru

Eeeaaaa, ne bi se ja nikad kladia protiv Isusa i Gospe Međugorske. Nikada! Nikada!

 

Eto vidim, Gospe Međugorska ti se preselila u Krakow. Sigurno ti je dosadilo raditi kao poštarica i slati bezvezne poruke tamo nekim vidjelicama, pa si odlučila malo pogledati rukomet. Nisam siguran da poznaješ pravila te igre, jer to je igra koja se nije igrala u vrijeme dok ste ti i tvoj sin hodali Zemljom, ali vjerujem, da si ih naučila – ipak se taj sport već godinama igra. Jedino mi nije jasno kako si izabrala baš rukomet i kako to da te ne zanimaju neke drugi sportovi, recimo vaterpolo.

Ustvari kako to da te uopće zanima sport. Ili si totalno besposlena ili si i ti digla ruke od ove Zemlje. Meni bi bilo logično da se kao naša majka ipak više brineš o siromašnima, bolesnima, obespravljenima, … i da pomažeš njima, ali ti baš odlučila presuditi rukometnu utakmicu i to jasno u našu korist, ipak si ti iz Međugorja.

Draga Gospe Međugorska, hvala. Što drugo reći?

Dragi Isuse i tebi hvala što si pomogao prijatelju, ali i kod tebe me nešto brine. Kako to da nemaš za prijatelja ni jednog Poljaka, jer svi pričaju da su Poljaci najveći vjernici, stoga mi je logično da imaš i tamo nekog kome bi ti pomogao. Ali dobro, izabrao si prijatelje iz naših redova i mi smo pobijedili, možda ti je i Gospa Međugorska savjetovala što da napraviš, koga da izabereš.

Za tebe se ne čudim što se pleteš u rukomet, tebe su svakakva čuda zanimala, pa mi je logično da te i rukometno čudo zanima i da si voljan u njegovom stvaranju sudjelovati. Ako si mogao od vode praviti vino, oživljavati mrtve, hodati po vodi, … onda je ovo za tebe Piece Of Cake.

Sad kad si uhvatio vremena i ponovo se vratio čudima, molim te, zaustavi sve ratove, iskorijeni glad, uništi bolesti, zaustavi buduće katastrofe, ne dozvoli da ljudi mrze, pate, tuguju, vrati osmjeh na lica svima, mamama, tatama i djeci, pomogni ljudima da izgrade razrušene domove, brakove, obitelji, ne dozvoli da nas truju hranom, lijekovima, vodom, zrakom.

Neću te tražiti više jer ne znam koliko imaš slobodnog vremena, ali mislim da ovo što sam nabrojao ti možeš riješiti za vrijeme iduće rukometne utakmice, a ako ti pomogne i Gospa Međugorska, siguran sam, to se može sve odraditi i za jedno poluvrijeme.

Vjerujte mi,  i jedno i drugo, nikada se nisam kladio protiv vas, iako sam se želio kladiti na vas, samo ne znam u kojoj kladionici primaju uplate.

Facebook komentari

Yankee A. Nonimus

Provjeri i ovo

Tuđman, Ahmići, Mostar

Propuštena prilika za početak procesa pročišćenja

Nakon svih zala koje je HDZ predvođen Tuđmanom učinio Hrvatskoj uništavajući je širenjem mržnje, ratom …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

nine − 6 =