Početna / Vijesti iz paralelnih svemira / Zdravko Tomac napustio emisiju kad je čuo da je bio u KP partiji i SDP-u

Zdravko Tomac napustio emisiju kad je čuo da je bio u KP partiji i SDP-u

Zdravko Tomac napustio emisiju kad je čuo da je bio u KP partiji i SDP-u

”Ovog momenta ja napuštam emisiju, ne mogu sjediti za istim stolom s osobom koja bez suda uvažene ljude poput mene na bazi činjenica naziva komunjarom i prodanom dušom. Niste zaslužili sjediti sa mnom za istim stolom”, rekao je Tomac dami koja se zove Ana Veliki, iz Udruge je slobodarskih aktivista i jedna od organizatora antiprosvjeda.”

Prof. Zdravko Tomac napustio je emisiju Zoom Zagreb na TV Z1, zgrožen izjavama jedne od sugovornica u studiju. Tako zgrožen i šokiran izjavama mlade aktivistice Ane Veliki prof. Zdravko Tomac ustao se i krenuo van iz studija političke emisije “Zoom Zagreb” i uputio se u studio 4 TV-e kuće Z1 gdje je upravo počela emisija o dinosaurusima, obrativši se gledateljima i gostima na svom odlasku sa riječima…“Kako ne može sudjelovati u emisiji gdje će ga vrijeđati i podmetati mu optužbe kako je bio ateista, komunista i istaknuti član Glavnog odbora Socijalističkog saveza radnog naroda Jugoslavije.”

Iz džepa je izvadio malu karticu koju kako kaže uvijek nosi sa sobom i na kojoj je samo dio istine o njegovom teškom i trnovitom putu do titule prvog domoljuba među bivšim komunistima (slika ispod, a potpuni životopis možete pronaći na web adresi moljac.hr) i tutnuo je pod nos mladoj aktivistici rekavši…“Gledaj i nauči za ubuduće. Srbokomunistička banda iskoristila je moje katatonično stanje nakon nesreće i četrdeset godina me iskorištavala za svoju propagandu uvjerivši me da sam ateista i komunista, ali hvala dragom bogu da su ustaše pobjedile u domovinskom ratu i da su me spasili od tih sotona.”

(edukativna kartica prof. Zdravka Tomca)

Nakon žustre rasprave, poput ispaljenog metka prof. Zdravko Tomac je u roku deset minuta izašao iz studija i uputio se u studio 4 gdje je pozdravio gledatelje rekavši da će ovo gostovanje u emisiji o dinosaurusima iskoristiti za rušenje kvazi teze da su dinosauri postojali prije više milijuna godina kad je opće poznato da je život na zemlji nastao prije jedva 6 tisuća godina i to naravno u sedam dana.

 

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Jesenska shema HRT-a: Umjesto Hrvatske uživo uvode se emisije Molitveni spektar i Glede Domovine

  Na HRT-u je odlučeno da u novoj programskoj shemi koncept programa više prilagodi zahtjevima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

six − 5 =