Početna / Istaknuto / Žene su složne, a i neki muškarci – Ivan Pernar je najpoželjniji neženja u regionu.

Žene su složne, a i neki muškarci – Ivan Pernar je najpoželjniji neženja u regionu.

pernar

Ivan Pernar je najpoželjniji muškarac u regionu i najpoželjniji neženja, a tako su bar odlučili ispitanici ankete koju je organizirala agencija za istraživanje javnog mnijenja “2Mor-Bi-Dno“.

Nakon ankete provedene nad 1000 žena starosne dobi od 18 pa sve do 76 godina, Ivan Pernar jednoglasno je proglašen najpoželjnijim muškarcem u regionu i najpoželjnijim neženjom.
Ispitivanju su pristupili i muškarci starosne dobi od 18 do 63 godine i od njih 1000 čak ih je 47% reklo da bi željeli biti kao Ivan Pernar, dok je čak 12% muškaraca reklo kako ih mladi saborski zastupnik Pernar sexualno privlači.

Anketa je bila sastavljena od dva pitanja, a ispitanici su imali samo dva sata da odgovore na sljedeća pitanja…

-Tko je po vašem mišljenju ljepši, pametniji i elokventniji…Igor Peternel, Zlatko Hasanbegović, kardinal Josip Bozanić, Andrej Plenković, Zoran Milanović ili Ivan Pernar?

-Kada bi morali birati od ponuđenih muškaraca, koga bi izabrali da vam bude suprug, zet ili šogor?

Zanimljivo je primjetiti kako su svi ispitanici na drugo pitanje odgovorili sa Ivan Pernar, dok se oko prvog pitanja vodila tijesna borba između Pernara i Peternela, ali na kraju je mladi Ivan Pernar nadmoćno pobijedio glasovima žena i nekolicine muškaraca.
Za komentar smo upitali Gordana P. -inače jednog od anketiranih- da nam kaže svoja iskustva o anketi i da komentira ovako premoćnu pobjedu Ivana Pernara.

Ovo je očekivana Pernarova pobjeda i tko je do sada sumnjao u njegovu ljepotu i poželjnost -ja nisam samo da se zna-, od sada sigurno više neće. Poznajem Ivana osobno i odavno sam govorio kako je on lijep i naočit muškarac, ali svi su mi se smijali tada…e pa evo sad u inat svima, neka sad vide rezultate ankete. Također bi se osvrnuo i na sama pitanja koja su sexistička i površna, ali to je poznata metodologija rada bankstera i političke elite“…poručuje Gordan P.

 

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

10 − three =