Početna / Aktualno / Zika virus je vlasništvo Zaklade Rockefeller i patentiran je 1947. (FOTO)

Zika virus je vlasništvo Zaklade Rockefeller i patentiran je 1947. (FOTO)

Rockefeller i Zika virus

U ponedjeljak je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) Zika virus proglasila globalnom zdravstvenom prijetnjom, bez navođenja nekih posebnih detalja o toj bolesti. Međutim, Global Research je otkrio neke uznemirujuće detalje, te objavio dokaze da se Zika virus nije pojavio niotkuda i da je riječ o desetljećima zaštićenom patentu virusa opake bolesti u vlasništvu “Zaklade Rockefeller”.

“Dakle, ovdje su samo neke činjenice o virusu, dok ne saznamo više informacija”, piše Guillaume Kress.

Ovaj spolno prenosivi virus oko 69 godina prodaju dvije kompanije: LGC Standards sa sjedištem u Velikoj Britaniji i ATCC sa sjedištem u Sjedinjenim Državama.

 LGC Grupa iz Velike Britanije je “posebni nacionalni institut za kemijska i bioanalitička mjerenja i međunarodni je lider u pružanju laboratorijskih usluga, ​​referentnih materijala i genomike na tržištu”.

Jedan od ogranaka grupe je tvrtka LGC Standards, koja je  “vodeći svjetski proizvođač i distributer referentnih materijala i shema za ispitivanje sposobnosti “.

“Sa sjedištem u Teddingtonu, Middlesex, Velika Britanija, LGC Standards ima mrežu prodajnih ureda u preko 20 zemalja na 5 kontinenata i više od 30 godina iskustva u distribuciji referentnih materijala. Ovi kvalitetni proizvodi i usluge su neophodni za precizno analitičkog mjerenja i kontrole kvalitete, a sigurne odluke se donose na temelju pouzdanih podataka. Imamo neusporedivu širinu u vođenju ISO 34 akreditiranim referentnim materijalima u proizvodnim pogonima na četiri mjesta u cijeloj Velikoj Britaniji, SAD-u i Njemačkoj”, stoji u službenom opisu kompanije LGC Standards.

LGC Standards je u partnerstvu s kompanijom ATCC, koja navodi “kako je lider u globalnim biološkim materijalnim resursima i organizacija standardno vodi misije koje su fokusirane na stjecanje, autentifikaciju, proizvodnju, očuvanje, razvoj i distribuciju standardnih referentnih mikroorganizama, staničnih linija i ostalih materijala”.

“Osim što prikuplja i čuva tradicionalne materijale za skupljanje, ATCC razvija proizvode visoke kvalitete, standarda i daje usluge za potporu znanstvenih istraživanja i otkrića koje poboljšavaju zdravlje globalne populacije”, stoji na službenim stranicama kompanije ATCC.

ATCC-LGC partnerstvo je osmišljeno kako bi olakšalo “distribuciju ATCC kultura i bioprodukte znanstvenicima koji se bave istraživanjem života diljem Europe, Afrike i Indije”.

“Kako bi olakšali pristup svojim važnim resursima, ATCC kompanija je lako dostupna europskim, afričkim i indijskim znanstvenim zajednicama kroz lokalne podružnice u kojima se čuva 5 000 pojedinačnih kultura i naši regionalni uredi omogućuju najvišu razinu usluge kupcima i tehničke podrške”.

A tko je vlasnik patenta na virus? Slučajno ili ne, vjerovali ili ne – Zaklada Rockefeller!

Zašto pitanje vlasništva patenta Zika virusa nije otvoreno u medijskom prostoru?

Guillaume Kress podsjeća na riječi Davida Rockefellera tijekom njegovog obraćanja na sastanku Trilateralne komisije u lipnju 1991. godine.

“Zahvalni smo Washington Postu, New York Timesu, magazinu Time i drugim velikim publikacijama čiji su direktori prisustvovali našim sastancima i poštovali svoja obećanja o diskreciji za gotovo 40 godina. … Bilo bi nam nemoguće razviti naš plan za svijet, a da smo tijekom tih godina bili izloženi svjetlima javnosti. No, svijet je sofisticiraniji i spreman marširati prema svjetskoj vladi. Nadnacionalni  suverenitet intelektualne elite i svjetskih bankara je zasigurno poželjniji od prakse nacionalnog samoodređenja koja se prakticirala u prošlim stoljećima”, rekao je David Rockefeller.

Guillaume Kress se pita je vlasništvo Zika virusa od strane Zaklade Rockefeller dio tog dnevnog reda “nadnacionalnog suvereniteta u kojem dominiraju intelektualne elite i svjetski bankari”?

Značajno je za spomenuti da se od tvrtki ATCC-LGC Zika virus putem interneta vrlo lako može kupiti za 599 eura, a autorska prava od prodaje završavaju na računu Zaklade Rockefeller.

Za kraj pogledajmo prvu vijest kako  su mediji opisali Zika virus u vlasništvu Zaklade Rockefeller, koji je patentiran 1947. godine, a kojeg u 20 zemalja na 5 kontinenata desetljećima čuvaju i znanstvenicima prodaju kompanije LGC Standards i ATCC.

“Brzo širenje Zika virusa, koji se prenosi putem ugriza tropskih komaraca, uznemirilo je cijeli svijet i prijeti da postane globalna pandemija poput ebole. Nakon što su otkriveni prvi slučajevi u svibnju prošle godine u Brazilu, virus se u kratkom vremenskom razdoblju proširio do Sjeverne Amerike, a nedavno je stigao u Europu. Iako su simptomi blagi, Zika virus može imati fatalne posljedice, a bolest može predstavljati ozbiljnu prijetnju trudnicama u kojih izaziva mikrocefaliju i neurološke poremećaje kod fetusa. Trenutno, protiv ovog virusa nema lijeka ili vakcine”, jedan je od kratkih napisa medija o brzom širenju Zika virusa od prije nekoliko tjedana.

Svjetska zdravstvena organizacija u svom izvješću također ne spominje gore navedene kompanije i u čijem je vlasništvu patent na Zika virus, nego navodi “kako je riječ o virusu afričkog porijekla, a ova se rijetka tropska bolest brzo proširila u cijeloj Latinskoj Americi, uzrokovala je veliku epidemiju u Brazilu i širi se na druge zemlje regije i druge kontinente ugrizom komaraca iz roda Aedes, dok je ovih dana zabilježen prelazak virusa i s čovjeka na čovjeka”.

FOTO – Patent i autorska prava na Zika virus od 1947. polaže Zaklada Rockefeller

Patent i autorska prava na Zika virus od 1947

FOTO – Visrus se od kompanija ATCC-LGC za 599 eura može kupiti putem interneta

Virus - kupnja putem interneta

FOTO – WHO se nigdje ne referira na patent Zika virusa, nego navodi “afričko” porijeklo i brzinu širenja koja je dosegla razinu pandemije

WHO pandemija

Izvor: altermainstreaminfo

Facebook komentari

admin

Provjeri i ovo

Ante Pavelić UN

Ante Pavelić konačno u UN-u

I tako bez znanja i pitanja hrvatskih vlasti ali i jedinih ovlaštenih vlasnika istine o …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

sixteen − five =