Početna / Dnevni Komentar / Zoki je rasturio Plenkija!

Zoki je rasturio Plenkija!

suceljavanje

 

slobo-300x150Jeste li gledali sučeljavanje? Ako niste, ispričat ću vam. Evo, ovako je to bilo.
Zoki ga je rasturio ko beba zvečku, razbucao ga je ko svinja masnu vreću, zgazio ko Fap žabu.

Odmah je počeo odlučno dominirati i od samog početka je bilo jasno da uz vašu malu pomoć na biračkim mjestima ovoga puta ima namjeru do kraja uništiti zločinačku. Vidjelo se da zajebancije više nema i Plenkiju je već nakon nekoliko rečenica zapela knedla u grlu.

Bio sam izrazito fokusiran na emisiju, jer mi se činilo da se radi o povijesnoj političkoj prekretnici, o presedanu kakav još nikada nije viđen, ali sam svejedno krajičkom uha načuo oduševljenje i u susjedstvu.

“Ajmoooo”, netko je povikao.

Odlično je taktički za početak izabrao ono da će ih ovoga puta sve pozatvarati, onog blesavog Tima i sve koji su sudjelovali u ovim najnovijim pljačkama, pa ne mo’š se tako zajebavati s nacionalnim interesima.

I za INU da će napokon napraviti dar-mar. I za sve ostalo.

A kad je najvio raskidanje Vatikanskih ugovora!? I da će u Sabor po hitnoj proceduri uvrstiti prijedlog zakona po kojem će izdvajanja za mantijaše biti isključivo na dobrovoljnoj osnovi. Ajooj, da ste to vidjeli!

Plenki, limitirani štreberčić kakav jest, posve se zbunio, jer je dijalog krenuo u nepredviđenom smjeru, a to je za njih najgore, kad ih prekidaš s nepredviđenim potpitanjima.

“Ajmoo, ajmo, ajmo, ajmo, ajmo”, netko je skandirao u susjedstvu, sad se već prilično dobro moglo čuti.

Pa mu je skresao da će sve besmislene poticaje ukinuti, da će penzionerima napokon vratiti dostojanstvene penzije, a one nezaslužene, lažnih branitelja i invalida, smanjiti ili savim ukinuti.

“Toooo, radila sam 40 godina, a sad imam crkavicu”, povikala je jedna susjeda.

Plenki je već bio u ozbiljnom nokdaunu, a onda je počela završna kanonada; razjebat će ove lažne sindikate, ove što ne postoje u privatnom sektoru, minimalne plaće povećati barem za duplo, a one menadžerske ukinuti. Pohapsit sve prilikom prvog fašističkog dernečenja, radnici i socijalno ugroženi bit će prioritet, spriječit će klijentelizam i stranačka zapošljavanja, poreze svesti na razumnu mjeru, u pravosuđu će napraviti korijenite reforme, sve opljačkano u privatizaciji će nacionalizirati…i da sa socijaldemokracijom više neće biti šale…
“Tooo…Zoki, Zoki, Zoki, Zoki…”, orilo se susjedstvom.

Rasturio ga je.

Ma nije, zajebavam se samo. Oni su dva lica iste guzice. Nisam ni gledao.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Jure Francetić i antifašizam – oksimoron

  Za nekoliko dana, točnije 3.7. navršava se 105 godina od rođenja Jure Francetića, ustaškog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

one × three =